вторник, 20 августа 2013 г.


 Модуль 2. Рефлексія
    Цей модуль допоміг мені проаналізувати переваги використання методу проектів у навчальному процесі, а саме, як допомогти моїм учням  розвинути навички 21 століття та як я можу використовувати метод проектів для покращення навчального процес.
    Проекти надають широкі можливості для навчання. Вони залучають учнів до вирішення проблемних ситуацій, звертаються до питань реального життя учнів. В учнів, які співпрацюють у малих групах при виконанні дослідницьких проектів,  формуються не тільки навички самостійної дослідницької діяльності, а й уміння планувати власну діяльність, ефективно спілкуватися, вирішувати проблеми, приймати виважені аргументовані рішення та демонструвати свої знання. Важливо, що до початку роботи над виконанням завдання учні  знайомляться з критеріями та вимогами до даного виду роботи і це  допоможе виконати її якісно.
   Сьогодні було не важко, завдання мені відомі і цікаві. Питання актуальні і цікаві не лише як для вчителя, а й для власного розвитку. Ми ж живемо у 21 столітті!

Комментариев нет:

Отправить комментарий